Wat is een turborevisie?

Professioneel, goedkoop en snel gerepareerd 

Heb je problemen met de turbo? Bij Turborevisie24 hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van turborevisie. Geen enkele revisie van een turbo is voor ons een probleem. Bij Turborevisie24 zorgen wij dat jouw turbo professioneel, goedkoop en snel zal worden gerepareerd.

De turbo’s die in onze werkplaats onder de rook van Rotterdam gereviseerd zijn, worden alleen door de turbospecialisten van APS Turbo gereviseerd. Door onze turboprofessionals weten wij precies welke kwaliteit wij afleveren. Bij een turborevisie maken we gebruik van de beste technologie om het revisie proces zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. We maken gebruik van geavanceerde machines om deze kwaliteit te kunnen behouden.

Als je turbo in onze werkplaats binnenkomt, zullen wij hem professioneel demonteren. Onze turbospecialisten kijken welke turboonderdelen er nodig zijn om de turbo weer goed te laten werken. Wij  reviseren de turbo soms zo snel dat je er ook op kan wachten en de turbo daarna direct weer meenemen. Onze specialisten zorgen voor de juiste ervaring. Wil je graag je turborevisie opzoeken via onze intelligente kentekensyteem? Bezoek dan Turboonderdelen.nl 

Turborevisie24 is ontstaan uit de behoefte voor een goedkopere oplossing van turboproblemen. Ten tijde van oprichting waren deze er niet. De pioniers van APS Turbo hebben een goedkope en duurzame oplossing toepasbaar gemaakt voor het Nederlandse wagenpark. Via de webshop van turboonderdelen.nl kan iedereen hiervan meeprofiteren. Met onze geavanceerde kentekenzoeker krijg je altijd de juiste turbo bovenwater. Bovendien leveren wij alles vanuit ons magazijn in Capelle aan den IJssel, voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Wilt u meer weten over turborevisie of over onze turboonderdelen? Neem contact op met het team.